ATE mění design produktů!

ATE mění design produktů!

I značky s více než stoletou historií je potřeba vyvíjet a stále modernizovat. A přesně to je případ značky ATE, která se pustila do inovace obalů! Přinášíme přehled co se vše mění.

Co se změnilo - a co zůstává stejné?

Při vývoji nového a jednotného designu je důležité zachovat charakteristické rysy značky. ATE zároveň ještě jasněji zdůrazňuje kvalitativní aspekty a inovační prvky.

Z těchto důvodů si ponechávají nápadnou a charakteristickou modrou barvu, ale ještě více ji zvýrazňují.

Obal byl také dokonale přizpůsoben k celé ATE produktové řadě. Ještě jednodušší bude rozlišovat mezi jednotlivými produktovými skupinami. Vlajkové produkty, jako jsou brzdové destičky ATE Ceramic nebo brzdové kotouče ATE PowerDisc, získají ještě výraznější vzhled díky vyobrazení produktu přímo na obalu.

Vylepšené je také samotné balení. Kromě procesu tisku bylo také optimalizováno materiálové složení obalu pro brzdové kotouče.

 

Výhody:

  • Jasný a jednotný image značky
  • Snadnější rozlišení různých produktů a jednotlivých produktových skupin
  • Více přehlednosti v celkové produktové paletě
  • Vylepšená a jednotná kvalita balení

 

Přechod na nový obal bude probíhat postupně podle jednotlivých produktových skupin. Po přechodnou dobu budou tedy na trhu současně staré i nové obaly. Co se však určitě nemění je obsah balení - všechny výrobky ATE přirozeně zůstávají stejné, s obvyklým vysokým OE standardem kvality.