Recenze: Oblečení Bering mě udrželo v suchu

Recenze: Oblečení Bering mě udrželo v suchu

Přišla nám krásná recenze na motooblečení značky Bering. Se souhlasem autora jsme se rozhodli podělit a trochu Vám tak přiblížit výhody této značky!

Zdravím všechny motocyklové nadšence!
Před sezónou jsem věděl, že si musím koupit nové oblečení, a protože jsem zarytý textilák, začal jsem zvažovat jednotlivé značky a jedním z hlavních kritérií pro mne bylo to, jak se vyhnout převlékání do nepromoků. Přiznám se, že navlékání do nepromoků je pro mě noční
můrou :) 
V rámci výběru jsem narazil i na značku Bering. Několikrát jsem si byl oblečení vyzkoušet a nakonec jsem ho koupil.
Při letošní dovolené do Francie a Andorry jsem se při návratu přesvědčil, že jsem neudělal chybu. Po zhruba 400 kilometrové cestě ve vydatném lijáku jsem byl úplně suchý. Připravte se ale na to, že až po dešti z motorky slezete, budete trochu jako vodník – nepromokavá
vrstva vše zadrží
, ale vrchní vrstva byla promáčená a voda z ní stékala po nepromokavé vrstvě dolů, ale to vám nemůže zkazit dobrý pocit z toho, že jste suchý a hlavně se nemusíte během jízdy rozhodovat, jestli se do nepromoků navléct, anebo jestli je to ještě dobrý, no a než se rozmyslíte, tak je většinou pozdě :)
Dále jsem ocenil reflexní prvky na bundě i kalhotách, praktické nepromokavé kapsy a ventilační prvky.
Takže pokud jste na rozcestí jako já, doporučuju se nebát koupit si oblečení s nepromokavou vložkou a značku Bering můžu vřele doporučit!

Autor: Daniel Kvapil

 

Přesvědčte se také o kvalitách značky Bering. Recenzované kousky jsou následující:

BERING textilní bunda Rubicon

 

BERING textilní kalhoty Rubicon