VIP CLUB: anketa a informace o bodech

VIP CLUB: anketa a informace o bodech

Rádi bychom Vám zodpověděli nejčastější dotazy kladené v poslední době ohledně VIP Clubu v souvislosti s aktuální situací. Čtěte níže!

Co bude s nasbíranými body, když je není možné tento rok využít na zájezdy?

V případě, že vám tento rok nějaké body propadnou, obraťte se prosím na svého obchodního zástupce. Zařídíme nahrání bodů zpět na váš účet a budete mít opět dva roky na jejich uplatnění.

Chystají se na příští rok nějaké zájezdy?

V tuhle chvíli probíhá anketa na stránkách VIP Clubu, týkající se tradiční lyžovačky v Nassfeldu. V případě, že o ni bude i přes aktuální situaci zájem, uděláme vše pro to, abychom ji mohli uskutečnit. Pokud by většina do zahraničních destinací neměla zájem vycestovat, zkusíme zorganizovat nějakou akci v rámci České republiky.

Jak to vypadá s odloženým TOP zájezdem do Kapského města?

V tuhle chvíli věříme, že se uskuteční. Máme pro to téměř vše zajištěno, jen čekáme na potvrzení posledních termínů. Následně budeme kontaktovat přímo přihlášené účastníky. Pokud by se uvolnila nějaká místa, bude pro zájezd opět otevřená registrace.

 

Pokud ještě nejste v našem VIP Clubu a chtěli by jste se přihlásit, sbírat body za nákupy a jezdit s námi na prestižní zájezdy, neváhejte se registrovat

A jestli stále váháte, třeba vás presvědčí krátká reportáž z minulého roku, kdy jsme byli na Islandu. :-)

Váš tým Inter Cars