Novinky od Continental a Barum!

Novinky od Continental a Barum!

Připravte se na zimu včas. Dovolujeme si Vám představit letošní šampiony!

Od firmy Barum přichází novinka Polaris 5! Jedná se o nástupce pneumatiky Polaris 3, která se sedmkrát v řadě stala nejprodávanějším zimním pláštěm na webu Heureka.cz.

Novinka nabízí ještě lepší vyvážené jízdní vlastnosti na všech typech povrchů. Je robustní a odolná, což interpretuje i nový design bočnice, navíc konstruované s ohledem na odolnost proti poškození, například při kontaktu s obrubníkem. A v neposlední řadě – což vítají všichni řidiči – láká i její dostupná cena.

 

Další novinkou je pneumatika WinterContact TS 860 od firmy Continental. Ta si v testu zimních pneumatik provedeném magazínem auto motor und sport dojela pro prvenství a jako jediná z 11 testovaných dosáhla na hodnocení „velmi doporučujeme“

Redakce časopisu o pneumatice napsala:

„Na sněhu dobře kontrolovatelná, perfektně sladěná s ESP vozidla, vynikající jízdní vlastnosti za mokra, aktivní, ale bezpečná na suchých tratích.“

„Pouze pneumatika TS 860 prošla testem na všech testovaných podkladech bez významnějších nedostatků a díky vynikajícímu celkovému výkonu si zajistila výrazný náskok před pneumatikami, které v žebříčku následovaly bezprostředně za ní,“ napsali testovací jezdci.