Nová pobočka Inter Cars v Karlových Varech

Nová pobočka Inter Cars v Karlových Varech

V pondělí 2.10. jsme otevřeli již 28. pobočku Inter Cars v České Republice. V souladu se strategií dalšího pronikání do severočeského a západočeského regionu se nová pobočka nachází v Karlových Varech.

Stejně jako nedávno otevřené pobočky Most a Chomutov bude využívat služeb skladu v Teplicích, který je největším skladem společnosti Inter Cars v ČR. Díky propracované logistice tak pobočka nabídne svým zákazníkům bezkonkurenční dostupnost zboží, přesně podle mota Inter Cars - "Cesta k vyšším standardům".

"Z nové pobočky v Karlových Varech mám velikou radost. Karlovy Vary jsou pro nás důležitým regionem a jsem rád, že zde konečně pobočku otvíráme a nabídneme dalším zákazníkům naše služby a společně půjdeme cestou k vyšším standardům", říká Tomáš Kačírek, obchodní ředitel PKW. 

 

Paní Jaroslava Hercegová, manažerka pobočky Inter Cars v Karlových Varech k otevření dodává: "Během krátké doby se nám povedlo vybudovat schopný tým lidí, kteří jdou za společným cílem. Tím je co největší spokojenost našich zákazníků a všichni už se nemůžeme dočkat, až v pondělí konečně otevřeme a vyrazíme vstříc novým výzvám!"

 

Pobočka se nachází v prostorách bývalých pekáren, takže si můžete být jisti, že pro vás ochotný personál "upeče" tu správnou nabídku náhradních dílů nebo servisního vybavení!

 

Kontakty:

Holečkova 368/4

360 17 Karlovy Vary

Tel.: 354 978 970 - 973
Mobil: 737 796 754 - 757

E-mail: karlovy.vary@intercars.eu