Inter Cars MoToman Team před koncem sezóny

Inter Cars MoToman Team před koncem sezóny

O nadcházejícím víkendu čeká Inter Cars MoToman team poslední závod letošní sezóny. Finálové dějství BAM/MMČR v motokrosu se uskuteční ve Vranově u Brna, na všem jezdcům dobře známé a velmi oblíbené trati.

„Trať ve Vranově je náročná, technická a s velkým převýšením. Přesně tato klasika svědčí našim jezdcům“, říká Josef Toman, manažer teamu. „Našim hlavním želízkem je v kategorii žen Lucie Simonová, která ještě musí zabojovat o konečné druhé místo v šampionátu. První příčku má již jistou několikanásobná mistryně světa, německá závodnice Steffi Laier, ale o druhou pozici, (první Češku) se ještě rozhoří bitva mezi Barborou Laňkovou, která má na Lucii Simonovou náskok 12 bodů. Naopak Lucka si svou pozici musí hlídat před Kristýnou Vítkovou, která ztrácí na 3. příčku jen 8. bodů. Všichni návštěvníci se tak mohou těšit na hodně vyrovnanou bitvu, kde se bude bojovat do posledních metrů“, dodává Josef Toman

Ve třídě MX 2 se bude nejvíce bojovat o 5. příčku, kde má náš Denis Poláš stejný počet bodů, jako Jonáš Nedvěd. V MX1 jsou karty rozdány a top 10 našim jezdcům pravděpodobně těsně unikne. Ve třídě Veterán bohužel zranění vyřadilo ze závodu našeho Michala Buchtu, který tak nemá šanci bojovat o konečné 3. místo, které pro něj bylo ještě v polovině sezóny velmi reálné.

Přijďte nám fandit, bude to na závěr sezóny velká šou!