Inter Cars MoToman Team před startem 2. závodu

Inter Cars MoToman Team před startem 2. závodu

Již tento víkend se opět roztočí kolotoč Ados/Buksa mezinárodního mistrovství české republiky v motokrosu. Tentokrát se závodníci vydají na náročnou trať v Dalečíně, kam se šampionát vrací po čtyřleté odmlce.

Pozvánka Dalečín

Jak vidí nadcházející závod manažer Inter Cars MoToman teamu, Josef Toman? „Všichni naši jezdci pečlivě pracovali na fyzické přípravě i technice jízdy. Naše želízko ve třídě MX1, maďarský jezdec Mark Szöke #795 je ve výborné formě, když v uplynulém víkendu opanoval závod maďarského šampionátu. Ve třídě MX2 absolvoval Denis Poláš #97 několik závodů v zahraničí a i u něj je vidět výrazné zlepšení. Rovněž naše zástupkyně ve třídě vyhrazené něžnému pohlaví, Lucie Simonová #82, je díky přípravě v nižších třídách výborně rozjetá. A nižší než pódiové ambice si po minulém závodě nemůže dávat ani Michal Buchta #75 ve třídě veterán, navíc když startuje na své domácí trati." 

Držte nám palce a přijďte fandit! Rádi vás přivítáme v našem stanu v depu, kde si můžete prohlédnout přípravu závodních strojů či popovídat s jezdci. 

Těšíme se na vás!