Inter Cars otevírá první TRUCK CENTRUM

Inter Cars otevírá první TRUCK CENTRUM

Vzhledem k výborným výsledkům v prodeji náhradních dílů na nákladní vozidla a autobusy jsme se rozhodli v České republice ještě více investovat v této oblasti a otevřít první TRUCK CENTRUM, které bude plně specializované pouze na segment TRUCK & BUS.

TRUCK CENTRUM bude schopno našim zákazníkům nabídnout kompletní šíři sortimentu náhradních dílů na nákladní vozidla, počítáme s několikanásobným navýšením současných skladových zásob, logistika bude zajištěna prostřednictvím naší současné sítě poboček, obsluhu zákazníků budou provádět pouze zkušení truck specialisté.

Jsme si vědomi, a na řadě našich prodejních míst se to již dlouhodobě potvrzuje, že prodej náhradních dílů na nákladní vozidla má svá specifika, která musíte akceptovat, abyste byli úspěšní“, říká Michal Holík, obchodní ředitel segmentu Truck & Bus

První TRUCK CENTRUM bychom chtěli otevřít v červnu 2017 v Praze, další budou následovat na zajímavých místech České republiky. V současné době probíhají intenzivní přípravy skladových prostor, realizujeme poslední pohovory s kandidáty na pozice obchodních zástupců a specialistů prodeje.

Jsme přesvědčeni, že tento krok uvítá řada servisů a majitelů flotil nákladních vozidel, protože se jim nabídka včasného dodání náhradních dílů a to jak originálních, tak i aftermarketových, v Praze a okolí, výrazně navýší a budou moci tak ušetří spoustu nákladů“, doplňuje Michal Holík.