Inter Cars Vás zve do divadla!

Inter Cars Vás zve do divadla!

Jako hrdý partner Centra Narovinu a sponsor projektu Ostrov Naděje Vás srdečně zveme na benefiční představení SEMAFOR MÁ ZELENOU, které se uskuteční 12.5.2016 v divadle Semafor.

 

Představení se osobně zúčastní Jiří Suchý, Jitka Molavcová a další interpreti divadla, kteří vystoupí bez nároku na honorář. Velice si vážíme této nabídky a byli bychom rádi, aby benefice byla opravdu co nejvíce úspěšná a v maximální míře podpořila projekt Ostrov Naděje, kam bude směřovat 100 % výdělku.

Cena vstupenky je 300,- Kč. Je možné si také zakoupit dražší vstupenky a podpořit rozvoj komunitního centra v neomezené výši. 

10 nejštědřejších bude odměněno dárečky z férového obchůdku Centra narovinu. 

Rezervace a prodej vstupenek: Divadlo Semafor, Dejvická 27, Praha 6
http://vstupenky.semafor.cz:8080/divadlo-semafor-o-p-s-/TitleDetail/661-semafor-ma-zelenou---benefice

Benefiční představení podporuje také Česká televize, která je hlavním mediálním partnerem.

 

Komunitní centrum Ostrov Naděje na Rusinga Island v Keni

Hlavním cílem projektu je vytvořit soběstačné a trvale udržitelné komunitní centrum, které by velmi chudým lidem a dětem z oblasti Kamasengre na Rusinga Island poskytovalo přístup ke kvalitnímu vzdělávání a základní lékařskou péči. Projekt začal v roce 2003. Dnes centrum denně navštěvuje 400 dětí a jeho součástí je sirotčinec pro 72 dětí od 3 do 18 let, mateřská škola pro 90 dětí s výukovou metodou Montessori, základní škola pro 300 dětí, vzdělávací centrum s knihovnou, dílna na opracování mastku, zdravotní klinika pro cca 10 000 pacientů z oblasti, farma se zavlažovacím systémem, ovocnými stromy, chovem ryb a slepic, a ve výstavbě je internátní střední škola pro 120 studentů.

Více informací: http://www.centrumnarovinu.cz/content/ostrov-nadeje-komunitni-centrum-na-rusinga-island

Video o projektu: http://www.centrumnarovinu.cz/content/rusinga-island-brezen-2014