Inter Cars rozšiřuje služby pro motorkáře

Inter Cars rozšiřuje služby pro motorkáře

Inter Cars Česká republika s.r.o. patří mezi uznávané dodavatele náhradních dílů pro osobní i nákladní automobily, motocyklů a garážového vybavení. Další velkou výzvou je snaha zkvalitnit a rozšířit nabízené služby právě v oblasti motocyklů. V Inter Cars k tomu zvolili osobu nanejvýš povolanou. Zmíněnou sekci má nově na starosti bývalý motocrossový závodník, reprezentant ČR a sportovní manažer Josef Toman. Odborník na slovo vzatý. Člověk, který svůj osobní, ale i profesní život spojil s motocrossovým sportem, má v oblasti motocyklů nepřeberné množství znalostí, zkušeností a cenných kontaktů.

Aktuálně se Josef Toman s kolegy věnuje přípravě nové sekce na webových stránkách www.motointegrator.cz. „V této chvíli nám jde o to, abychom naši nabídku a veškerý motocyklový segment dokázali maximálně rychle rozšířit mezi motorkářskou veřejnost,“ uvádí. „Motorky zažívají v poslední době skutečný boom. Je ale třeba se jim s nasazením věnovat. Veškerá distribuce náhradních dílů a doplňků na motocykly bude probíhat přes motoristický portál www.motointegrator.cz. Připravujeme jeho finální podobu. Budeme se snažit v jeho rámci fanouškům motorkářského sportu vyjít maximálně vstříc.“

Prioritou vedení společnosti Inter Cars je nejvyšší standard v rámci služeb a péče o zákazníka. Platí to i pro oblast motocyklů. Ambicí je, aby se každý dotaz nebo požadavek motorkářské veřejnosti dočkal svého naplnění. Firma chce být schopna poskytnout milovníkům motorek zázemí dokonalých služeb a nejvyšší možné nabídky náhradních dílů. Veškeré služby zajistí sítě servisů Q-SERVICE. Kromě náhradních dílů bude Inter Cars ve svých obchodech nabízet majitelům motorek i oblečení a doplňky oblíbených značek z USA, Francie, Itálie a dalších zemí. „Platí, že od přileb po boty u nás motorkáři najdou úplně všechno!,“ doplňuje Josef Toman.

 

Adresa www.motointegrator.cz zve motorkářskou veřejnost k návštěvě! Nenechte si jeho nabídku ujít. Vážení motorkáři, sezóna začíná v Inter Cars!