Ohlédnutí za IC EXPO 2013

Ohlédnutí za IC EXPO 2013

Výstava IC EXPO 2013, kterou jsme pro Vás připravili k příležitosti Barum Czech Rally Zlín, jedné z největších motoristických akcí v ČR, je již definitivně minulostí. Je proto nejvyšší čas na krátké ohlédnutí.

IC EXPO 2013 v číslech:

2 důležité projekty (servisní síť Q-SERVICE, internetový autoservis QS eSHOP) představeny široké veřejnosti.

3 dny trvání výstavy
 

3 helikoptéry Inter Cars pro vyhlídkové lety

19 vystavovatelů

20 autobusů pro zákazníky Inter Cars

250 stanů ve stanovém městečku - IC Parku

1 200 zvaných návštěvníků – zákazníků Inter Cars

20 000+: přes 20 000 návštěvníků servisní zóny

Jak je z čísel zřejmě, jednalo se o akci, která na českém trhu s náhradními díly nemá obdoby. 

Pro všechny naše zákazníky byly připraveny vstupy na všechny rychlostní zkoušky a do servisní zóny – na IC EXPO. Zde bylo k vidění nejnovější garážové vybavení a novinky nejvýznamnějších dodavatelů Inter Cars. Nechyběl stánek servisního konceptu Q-SERVICE, kde byl 1.9. slavnostně zahájen provoz nového e-shopu – internetového autoservisu QS eSHOP. Na něm zákazník může vybírat z nabídky více než 50.000 autodílů a autopříslušenství, ale hlavně se může hned objed

nat do servisu, kde mu díl/příslušenství namontují. A to za předem známou férovou cenu, dle normohodin výrobce. 

Samozřejmostí byla prohlídka servisních zázemí soutěžících týmů. Nesmíme zapomenout ani na autogramiádu Martina Prokopa s Michalem Ernstem (MS světa v Rally, Ford Fiesta WRC), Aleše Lopraise (Dakar, truck TATRA) a Davida Pabišky (Dakar, moto Yamaha), kterou jsme pro naše zákazníky připravili.

Součástí bohatého programu byla i návštěva rychlostní zkoušky Semetín. Vybraní zákazníci dokonce měli možnost vidět rychlostní zkoušku ze vzduchu - z paluby helikoptéry.

  

  

  

Kromě IC EXPA byl pro zákazníky připraven i IC Parku, stanové/festivalové městečko, kde probíhal doprovodný program. Po celý den a noc byli k dispozici různé atrakce jako např. profi závodní simulátory, siloměr, fotbálek, air-hockey, či pneumatický býk. Nechyběli ani naši dodavatelé dodavatelé – koncern ZF přivezl svůj Show Truck,  Febi ukázalo nádherně rekonstruovaný starý VW Transoprter a Valeo předvádělo systém automatického parkování – a to dokonce ve světové premiéře na travnatém povrchu! U stánku Hawlett Packard si mohli zájemci nechat vytisknout fotky, které během dne pořídili – například se Subaru Leone, se kterým posádka Jiří Strejc – Míla Janáček letos vyhrála dálkovou soutěž Budapešť – Bamako.

  

  

  

Přestože IC EXPO pokračovalo v servisní zóně ještě v průběhu nedělního dopoledne, akce vyvrcholila v sobotu večer. Po celodenním programu se všichni sešli v IC Parku, kde bylo kromě bohatého občerstvení a vystoupení rockových kapel připraveno i veliké překvapení – parádní akrobatická air show v podání jednoho z nejlepších pilotů světa – Martina Šonky! Následovala ještě autogramiáda, nyní doplněna i o Martina Šonku a již nic nebránilo rockujícím rockerům, aby se naplno opřeli do strun a bicích. Festival se rozjel na plné obrátky a pokračoval až do časných ranních hodin.

  

  

  

Všem účastníkům tímto děkujeme a těšíme se při nějaké další akci na shledanou!

Více fotografií naleznete na našem Facebooku, video z akce na YouTube