IC Expo 2013

IC Expo 2013

Srdečně Vás zveme na 2.ročník výstavy náhradních dílů pro osobní a nákladní automobily, nářadí, servisního vybavení a nových vizí v autoopravárenství – IC Expo 2013! Výstava se uskuteční na přelomu srpna a září v netradiční atmosféře Barum Czech Rally Zlín.

Zcela jistě se bude jednat o akci, která na trhu nemá obdoby. Oslovíme nejen naše zákazníky a nastartujeme tím podzimní sezónu, ale zejména velké množství motoristů, kterým představíme projekty Q-SERVICE a QS eSHOP!

Celý program IC Expa 2013 bude rozdělen do dvou základních částí. Samotné IC Expo pro zvané zákazníky bude zahájeno již v pátek 30.8. 2013, návštěvou první rychlostní zkoušky v centru Zlína a bude pokračovat i v sobotu 31.8. a v neděli 1.9.

První část, tzv. IC Rally Show, se bude konat ve stanovém městečku – IC Campu, v blízkosti tratí rychlostních zkoušek. Stanové městečko má kapacitu přes 500 míst, ubytování bude ve dvoulůžkových stanech, každý zákazník od nás jako dárek obdrží na místě spacák a karimatku. Ve stanovém městečku je přichystaný bohatý doprovodný program, který vyvrcholí „Woodstock party“ - večerním koncertem rockových kapel (hlavní hvězdou bude skupina Kabát Revival).

Druhá část, samotné IC Expo, se bude odehrávat v servisní zóně v Otrokovicích, kde budou po celou sobotu a nedělního dopoledne probíhat jednotlivé prezentace jak pro naše zákazníky, tak především pro širokou motoristickou veřejnost. Nejdůležitější událostí bude spuštění nadstavby servisního konceptu Q-SERVICE – revolučního elektronického obchodu s náhradními díly QS eSHOP. Ten v sobě kombinuje maloobchodní katalog s podrobnými fotkami a popisy dílů a možnost elektronického nákupu nejen zboží, ale i služby! Zákazník si k zakoupenému příslušenství nebo náhradním dílu může on-line sjednat přímo jeho montáž v servisu sítě Q-SERVICE, přičemž předem obdrží garantovanou cenu celé zakázky, kalkulovanou dle normohodin stanovených výrobcem vozidla.

Nenechte si ujít účast na této ojedinělé akci! Pro více informací kontaktujte svého obchodního zástupce nebo nejbližší pobočku Inter Cars. Pozvánka ve formátu PDF je ke stažení ZDE.