TOOLBUS na zimu v novém kabátě!

TOOLBUS na zimu v novém kabátě!

Naše společnost chce nabízet svým zákazníkům a obchodním partnerům více než jen neosobní prodej nářadí přes WEBCAT či tištěný katalog v poštovní schránce… Proto v roce 2008 vznikl demo vůz TOOLBUS.

Nyní, o tři roky později, jsme udělali kompletní obnovu vnitřního vybavení vozů. V našem TOOLBUSu naleznete celou řadu speciálních přípravků, od nastavování rozvodů a blokaci kol na nejmodernější vozy, testery provozních kapalin, adaptérů pro olejové filtry nebo výpustní šrouby, speciální kleště na manžety, spony a pojistné kroužky. Přípravky na demontáž a montáž uložení kol, brzdového systému atd.

TOOLBUS jezdí po celé České republice v rámci našich poboček a řidiči jsou naši specialisté – obchodně techničtí zástupci. Technici mají bohaté zkušenosti, jak s přímou prací v servisu, prací s celou škálou diagnostických přístrojů a zejména mají dlouholeté zkušenosti s technickou podporou prodeje servisní technologie.

Pakliže budete mít zájem o prezentaci servisního vybavení nebo přímo zájem o konkrétní položku na webu, neváhejte nás kontaktovat.


 

tool bus

   

tool bus
tool bus

   

tool bus
tool bus

   

tool bus