Chorvatsko 2024: VIP Clubu

Chorvatsko 2024: VIP Clubu

I tento rok se zákazníci VIP Clubu mohli těšit na zájezd do Chorvatska. Zvolená destinace byla ve slunném Biogradu na Moru, jen kousek od města Zadar. Co naši zákazníci letos na zájezdu zažili, se dočtete v následujícím článku.

Příjezd a ubytování

V sobotu 29. června se všichni účastníci sešli v hotelu Adria, který se nachází v přímořském městě Biogradu. Tento moderní hotel nabízí včetně dvou bazénů, vlastní sportovního hřiště a přímé cestičky vedoucí na oblázkovou pláž. Počasí nám přálo, a celý pobyt byl zpříjemněn příjemnými třiceti stupni a osvěžujícím mořem.

Při sobotním příjezdu hosté obdrželi uvítací balíček se základními informacemi. Po příjezdu následoval krátký odpočinek a poté společná večeře v hotelové restauraci, která se podávala formou bufetu.

Výlet na Kornati

V úterý začal společný program výletem na loď “Sveti Šime”, která všechny dovezla do národního parku Kornati. Tento úchvatný národní park, známý svými krásnými ostrovy a průzračným mořem, je opravdovým rájem pro milovníky přírody. Na programu byla prohlídka jezera a následný oběd na jednom z ostrovů, kde jsme si pochutnali na čerstvých rybách a masu. Odvážlivci si také mohli zaplavat v moři a vychutnat si klid a krásu tohoto místa.

Pro účastníky byly připraveny různé týmové a sólo hry o hodnotné ceny. Soutěžilo se například o vstupenky do Aqualandu a Funparku Dalmaland. Hry byly navrženy tak, aby podporovaly spolupráci a zábavu. 

Výletní loď Sveti Šime

Večerní zábava

Ve středu večer jsme si užili party v Clubu “Aqua”, kde nás až do ranních hodin bavil DJ Kajo a moderátor Slavo Jurko. Atmosféra byla skvělá a všichni se bavili na tanečním parketu.

Tento večer byl speciální také díky vyhlášení soutěže o nejlepší fotografii, kterou jsme uspořádali prostřednictvím informační aplikace Myia. Vítězové získali kávovar značky Bosch.

Výherní fotografie v aplikaci Myia

Volnočasové aktivity

Během volných dnů mimo hlavní program bylo možné se zapsat na e-bike výlety. Na výběr byly tři trasy: trajektem na ostrov Pašman, k Vranovskému jezeru či na vyhlídku Kamenjak. Tyto výlety nabízely úžasné výhledy a příležitost objevovat krásy okolí.

Kromě cyklistických výletů bylo možné trénovat na volejbalový turnaj nebo navštívit blízké město Zadar. Historické centrum Zadaru nabízí mnoho zajímavostí, jako jsou slavné mořské varhany, starobylé kostely a malebné uličky plné kaváren a obchodů.

E-bike výlet

Volejbalový turnaj

Ve čtvrtek proběhl volejbalový turnaj, kterého se zúčastnily zapsané týmy. Turnaj byl velmi napínavý a všichni účastníci předvedli skvělé výkony. Na konci dne byli vítězové oceněni medailemi a hodnotnými cenami. Celá akce proběhla bez zranění a všichni si užili sportovní atmosféru a týmovou spolupráci.

Čtvrteční volejbalový turnaj

Závěr pobytu

Až do sobotního rána mohli všichni využít volný čas k jízdě na kolech, relaxaci u moře nebo bazénu. Byla to příležitost užít si poslední dny v tomto krásném prostředí a načerpat energii před návratem domů. Někteří účastníci se vydali na individuální výlety, zatímco jiní si užívali klidné chvíle na pláži.

Děkujeme všem účastníkům za skvělou atmosféru a těšíme se na další společná dobrodružství s VIP Clubem!

Užívejte život s námi!