Pravidla a podmínky soutěže Získejte helmu SHARK

Pravidla a podmínky soutěže Získejte helmu SHARK

Při nákupu 4 litrů motocyklového oleje Motul můžete získat integrovanou helmu Shark Skwal i3, navrženou pro sport a výkon, vybavenou integrovanými LED diodami.

Získejte Helmu Shark s Motulem!

Při nákupu 4 litrů motocyklového oleje Motul můžete získat integrovanou helmu Shark Skwal i3, navrženou pro sport a výkon, vybavenou integrovanými LED diodami.

Cena a Specifikace:

  • Produkt: 4L Motul 5100 4T 10W40
  • E-shop Cena: 789 Kč s DPH
  • Vlastnosti Oleje: Špičkový výkon, střihová stabilita bez prokluzu spojky, jistota kvality pro přenos výkonu na vozovku.

Zakoupení:

  • Produkt je dostupný k nákupu na Inter Cars e-shop.

Losování:

  • Slosování proběhne 3.6.2024.


Pravidla a podmínky účasti v soutěži:

  1. Organizátor a provozovatel soutěže: Organizátorem a provozovatelem soutěže je společnost Inter Cars Česká republika s.r.o., IČO: 27 156 257, se sídlem Novodvorská 1062/12, Lhotka, 142 00 Praha 4 (dále také jen „Organizátor“)
  2. Účastník soutěže: Účastníkem soutěže se může stát každá plnoletá fyzická osoba, která v období od 25. března do 31. května provede na e-shopu společnosti Inter Cars nákup produktu "Olej pro čtyřtaktní motory 5100 4T 10W40 4L".
  3. Místo a doba trvání soutěže: Soutěž probíhá v konkrétním uvedeném termínu (25.3-31.5.2024) v rámci internetových stránek www.intercars.cz a ostatních médii.
  4. Podmínky účasti: Do soutěže se mohou zapojit jednotlivci, kteří si zakoupí 4 litry motocyklového oleje Motul 5100 4T 10W40 prostřednictvím e-shopu Inter Cars na adrese https://cz.intercars.com/produkt/c58bb7 . Účastí v soutěži se účastníci zavazují akceptovat stanovená pravidla.
  5. Termín slosování: Slosování se uskuteční 3. června 2024. Všechny nákupy musí být uskutečněny před uzávěrkou slosování, která bude 31.5.2024 o 23:59.
  6. Výhra: Výhrou v soutěži je integrální helma Shark Skwal i3 (HE0828E-KUB-M) velikost lze zvolit dle potřeby (XS/S/M/L/XL/2XL), která je navržena s důrazem na sportovní výkonnost a je vybavena integrovanými dobíjecími LED diodami pro lepší viditelnost na silnici.
  7. Výběr výherce: Výherce bude vylosován náhodně z celkového počtu účastníků splňujících všechny podmínky účasti. Výherce bude informován o výhře prostřednictvím e-mailu či jiným vhodným způsobem do 10 pracovních dnů od slosování.
  8. Převzetí výhry: Výhra musí být vyzvednuta osobně na centrále nebo ve vybrané pobočce Inter Cars do 30 dnů od oznámení výherce, přesné místo převzetí určí organizátor. Pokud výherce cenu nevyzvedne v této lhůtě, přechází právo na výhru zpět organizátorovi. Výherce má také možnost výhru odmítnout, v takovém případě výhra propadá.
  9. Další ustanovení: Účastí v soutěži účastník souhlasí s použitím svého jména a podobizny pro propagační účely bez nároku na odměnu. Soutěž není otevřena zaměstnancům organizátora ani jejich rodinným příslušníkům. Organizátor si vyhrazuje právo soutěž kdykoli zkrátit, prodloužit, přerušit nebo zrušit a upravit její pravidla v případě mimořádných okolností. O takových změnách bude informováno prostřednictvím webových stránek společnosti. V případě sporů má organizátor pravomoc rozhodnout konečně dle vlastního uvážení.

ProlistovatStáhnout PDF