Party na Jadranu je zpět!

Party na Jadranu je zpět!

Od posledního Chorvatska uteklo pár let, a proto byl nejvyšší čas si tento zájezd znovu oživit! Co naši zákazníci na ostrově Krk zažili?

Krk, jeden z nejkrásnějších chorvatských ostrovů, se stal nedávným cílem našich zákazníků ve VIP Clubu.


Náš týden na Jadranu začal klidným víkendem, kdy jsme mohli objevit krásy města Krk, zapůjčit si paddleboard nebo využít možnosti organizovaných e-bike výletů v průběhu celého týdne.


V pondělí nás již čekal společný výlet lodí na ostrov sv. Grgur, kde byl připraven program na způsob soutěže Survivor. Několika členné týmy plnily společně úkoly založené na komunikaci a sehranosti. Úkoly, které jsme plnili, byly například střelba gumovými kachnami, nafukování balonku do overalu, zatloukání hřebíků nebo plnění vědra pouze za pomoci houby na mytí. Všem tyto aktivity šly báječně, ale vítězové mohli být pouze jedni! Celý den nám moderoval Slavo Jurko s jeho humorem v doprovodu DJ Kaja. Pak nás již čekala zastávka u ostrova Plavnik s překrásnou pláží, možností koupání v moři a jízdě ve vodním člunu.


Hned den následující si pro nás agentura připravila volejbalový turnaj a po náročném sportovním výkonu jsme se mohli těšit na večerní party v zahradě Volsonis, kde se zabavili formou soutěží nejen nejmladší účastníci. Překvapením večera byla návštěva a soukromá show od Malalata Djs. Ani nepřízeň počasí, která přišla během večera nás nezastavila a celá party se přesunula do vnitřních prostor a pokračovala až do ranních hodin.

Ve středu po dlouhé protančené společné noci čekal volný program, kdy bylo možné projet se na e-bikech, navštívit město nebo se jen opalovat u bazénu či u moře.


Poslední den jsme zakončili ve stylu adrenalinových zážitků v podobě návštěvy nedaleké pláže, která nabízela možnost zkusit si jízdu na wakeboardech a vodních lyžích. Někteří projevili neskutečný talent na vodní sporty a šlo jim to báječně!

V pátek jsme se již rozloučili s mořem a vyrazili směr Česká republika.

Doufáme, že jste si s námi Chorvatsko užili a uvidíme se na dalších podobných akcích, které pro Vás chystáme. Pokud s námi také chcete vyrazit na některá naše dobrodružství, zalyžovat si nebo si odpočinout, neváhejte a registrujte se do našeho VIP Clubu!

Registrace do VIP Clubu ZDE: https://vipclub.intercars.cz/katalog/registration/


Užívejte život s námi!