Registrace na VIP zájezdy OTEVŘENA!

Registrace na VIP zájezdy OTEVŘENA!

Zažijte s námi tu správnou dávku adrenalinu, a to rovnou ve dvou víkendech v září! Troufnete si?

1.  NA PLNÝ PLYN: 3. - 4.9. 2021

  • Závody motokár na jedné nejdelších motokárových tratí v ČR! 1250 metrů všech druhů zatáček, šikan nebo rovinek na plný plyn, rychlost až 70 km/h. Několik rozjížděk a závod s cenami pro 3 nejlepší
  • Svezení na sedadle spolujezdce v soutěžním speciálu Peugeot 208 R2 (1598 ccm, 200 hp/190 Nm při 7500 otáčkách/min, 5°sekvenční převodovka…)
  • 20 minutový vyhlídkový let letadlem v okolí Plzně. EV-97 Eurostar sice patří do kategorie ultralehkých letadel, ale i tak zvládne násobky přetížení +6/-3 g. Troufnete si?
  • Pořádná letecká divočina ve vrtulníku Robinson R-22, aneb i s malým vrtulníčkem jde udělat velké létání! Jak dlouhých vám přijde 10 minut letu se zkušenými piloty za kniplem?

Občerstvení po celou dobu akce
Fotky z celého dne od Petra Luska, jednoho z předních rally fotografů.
Celým odpolednem provází moderátor a DJ

Více informací ZDE

2.  OFFROAD EVENT: 10.9. - 11.9.2021

  • Jízda na offroad polygonu - Jízda na speciálním offroad/SUV polygonu za přítomnosti profesionálních instruktorů, kteří zákazníky nejen povozí, ale také je auta nechají řídit a vysvětlí základní funkce vozu. Offroad jízdy s vozy Suzuki Jimny (vozy k zapůjčení) jistě nostalgicky naladí všechny účastníky akce a klienti na tuto jízdu opravdu nezapomenou.
  • Jízda zručnosti - bude upřesněno, ladíme detaily
  • Jízda na offroad polygonu s HUMMVEE - Pod vedením profesionálního instruktora na jízdu v tomto vojenském speciálu HUMMVEE opravdu jen tak někdo nezapomene. Do vozu a na jeho korbu se vejde na jedno vyjedí cca 8 osob. Před jízdou se účastníci seznámí s vozem. S jeho historií a technickými parametry. Připraví vozidlo do terénu (překontrolují kola, podhustí pneumatiky,…). Nasadí si helmy a vyjíždějí na zážitkovou jízdu do těžkého terénu.
  • Jízda s bugy - Jízda na speciálním buggy okruhu za přítomnosti profesionálních instruktorů.

Ubytování: Hotel Sand Martin

Více informací ZDE