Inter Cars otevírá regionální sklad v Brně!

Inter Cars otevírá regionální sklad v Brně!

Společnost Inter Cars vstoupila do nového roku krokem, který potvrzuje její prestižní postavení mezi dodavateli náhradních dílů pro osobní a nákladní automobily ve střední a východní Evropě. Tímto krokem je otevření nového regionálního skladu v Brně.

Sklad, který výrazně zlepší dostupnost zboží pro moravské pobočky společnosti Inter Cars, má kapacitu přes 70 000 kusů zboží, které jsou uskladněny na úložné ploše 2 100 m2. Zhruba třetinu položek tvoří náhradní díly pro nákladní vozy. Do skladových zásob patří více než 300 pneumatik a je zde prostor pro přibližně sto paletových míst.

„Náš nový brněnský sklad je klíčový pro zlepšení služeb zákazníkům a další rozšiřování pobočkové sítě v moravském regionu, přesně podle  mota společnosti Inter Cars – Cesta k vyšším standardům“, říká při příležitosti otevření pan Jaroslav Kaštil, jednatel společnosti Inter Cars Česká republika s.r.o.

Z bran nového brněnského skladu vyjíždí každý den celkem 8 zásobovacích tras, které zásobují moravské pobočky společnosti Inter Cars. Konkrétně pobočku v Brně 3x denně, ve Velkém Meziříčí 2x denně a 1x denně pobočky ve Znojmě, Olomouci a Zlíně. Sklad je napojen na síť centrálních skladů v Polsku a největší sklad společnosti Inter Cars v České republice, který je umístěn v Říčanech. Díky tomu je zákazníkům v případě potřeby k dispozici dalších více než 1 000 000 náhradních dílů dostupných do 24 hodin.